Facebook, Twitter sau LinkedIn?

Share

Nu-mi amintesc ce am visat azi noapte, dar cert e că m-am trezit cu chef de organizat un pic rețelele de socializare. 

Azi e Twitter. Undeva la 30% din conturile pe care le urmăresc nu au postări recente, iar la multe conturi văd sincronizat Facebookul cu Twitter. 

Am avut și eu așa, dar nu merge, pentru că ceea ce postam pe Facebook nu era necesar să fie și pe Twitter. Relevanța era 0. Ca să nu mai vorbesc de LinkedIn, care e și mai diferit. Conturi populare pe Facebook sunt mai puțin populare pe LinkedIn. 
Facebook – cea mai mare rețea de socializare în care împărtășești vrute și nevrute. 

Twitter – e rețeaua de știri, sms network cum îmi place să o numesc (datorită limitei de 140caractere) 

LinkedIn – e rețeaua de socializare profesională, fie că te uiți după un job, idei de business/start-up sau experiențe într-un anumit domeniu. 
Adevărul e că rețelele de socializare ocupă mult timp și să ai cont doar ca să ai cont, fără să urmărești și să contribui, dă cu virgulă în logica mea. Și sunt multe tare… eu una sunt prezentă, sau mai bine zis am cont pe: Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest și Youtube… dar nu sunt activă zilnic pe toate. 

În ceea ce privește aplicații, folosesc WhatsApp și Skype zilnic, iar TripAdvisor, Vimeo, Soundcloud, WordPress, Stumbleupon, Tumblr am conturi, dar intru rar… 


Acum revenind la titanii din lista mea, dintre Facebook, Twitter și LinkedIn ce folosiți cel mai mult? 

Ordinea mea (în acest moment) e: Facebook, LinkedIn, Twitter. 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *