Hai acasă! – un program pentru tinerii cu experiență academică peste hotare

Liga Studenţilor Români din Străinătate a lansat luni, 9 iunie 2014, cea de-a treia ediţie a evenimentului de cariere „Hai Acasă!”, destinat tinerilor cu experienţă academică peste hotare. Proiectul vizează în primul rând facilitarea relaţiei dintre aceştia şi mediul profesional din România şi a accesului la oportunităţi de cariera pentru întoarcerea lor în ţară.

Evenimentul va avea loc pe data de 20 iunie 2014 şi se va desfăşura şi de această dată la sediul Băncii Naţionale a României din stradă Negru Vodă, nr. 3, sector 3, Bucureşti. Înscrierea participanţilor se va face pe platforma interactivă EventLink360  începând cu ziua de luni, 9 iunie 2014. Detalii despre proiect, desfăşurare şi înscriere, se găsesc pe site-ul dedicat .

Ediţiile anterioare ale proiectului „Hai Acasă!” s-au bucurat de succes atât în rândul tinerilor studenţi şi absolvenţi ai unor universităţi din străinătate, cât şi în rândul angajatorilor prezenţi, ediţiile din 2012 şi 2013 reuşind să reunească companii renumite din mediul de afaceri românesc.

În cadrul aceluiaşi eveniment, Liga Studenţilor Romani din Străinătate organizează cea de-a cincea ediţie a Business Consulting Case Study Event, un workshop-competitie de consultanţă strategică bazată pe studii de caz în cadrul căruia consultanţii vor fi reprezentaţi de studenţi şi absolvenţi romani de top cu studii superioare în străinătate. Participanţii vor fi selectaţi pe baza CV-ului şi a unei scurte scrisori de intenţie şi sunt rugaţi să trimită aceste documente la bccse@lsrs.ro.

„Hai Acasă!” este un eveniment organizat cu sprijinul Băncii Naționale a României.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.