La ce-aș folosi o tabletă Samsung Galaxy Tab4?

Share

Păi cu siguranță nu aș tăia legume pe ea și nici nu mi-aș verifica machiajul atunci când este ecranul blocat.

Am aflat despre campania celor de la Blogal Initiative, cum altfel dacă nu de la Chinezu? Apoi am văzut și notificarea pe mail și am zis că e musai să particip la campanie, nu doar ca să-mi ofer șansa de a participa, ci ca să vă și explic, vouă, celor care mă cunoașteți personal sau doar de pe blog, la ce mi-ar folosi o tabletă Samsung Galaxy Tab4. Cei care sunt mai aproape de mine (mă refer la cei care mă văd aproape zilnic) știu că sunt tech addicted. Chiar EL susține ironic, de fiecare dată când are ocazia, că fără smartphone mi-ar fi foarte greu și că este de fapt o prelungire a mâinii mele. 🙂

Sunt activă în social media, în special pe rețelele de socializare, în consecință smartphone-ul devine ustensila mea uzitată la maxim. Și pentru că nu-mi era suficient job-ul și voluntariatul, m-am mai înscris și la master și așa am început ca să-mi folosesc smartphone-ul mai des ca laptopul, pentru diferite activități: mail, comunicare pe social media, citit bloguri/știri, verificat proiecte pentru master, proiecte legate de activitatea mea, am ajuns să fac prezentări sau corecturi la prezentări de pe versiunile mobile, să fac update-uri la articole pe blog, să scriu pe blog, să urmăresc interviuri, iar la drumuri mai lungi să citesc cărți.

samsung-galaxy-tab

Ce-aș putea să fac, în plus de ceea ce fac acum, cu o tabletă? Păi în plus nu cred, dar nu vorbim cantitativ, ci calitativ. Pentru că aș putea face tot ceea ce fac deja, dar mult mai repede și mult mai bine. De ce?

Pentru simplul fapt că dimensiunea ecranului este vizibil mai mare: de la 4inchi la  7 inchi (aproape dublu).

Cum traducem acest lucru în activitatea mea?

Păi simplu: pot vizualiza și edita documente, tabele (folosesc intens Google Docs, atât pentru posibilitatea de a lucra la comun cu alți colegi, cât și pentru faptul că pot accesa un document de oriunde, de pe orice platformă); pot citi mult mai ușor, pot vizualiza și filme lungmetraje, scurtmetraje, documentare sau interviuri. Cu alte cuvinte cu ajutorul unei tablete aș putea deveni mai eficientă și mai productivă. Aș avea șansa să mă beneficiez de avantajele tehnologiei.

Vin și vă-ntreb acum pe voi: de ce v-ați dori o tabletă Samsung Galaxy Tab4 și ce impact ar avea utilizarea unei tablete în activitatea voastră? 🙂

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *