May Women Bloggers Meeting – #bloggeritebacau

Așa cum știți, sunt o fire sociabilă și-mi place să călătoresc, să mă dezvolt, să învăț și să cunosc oameni noi și fac tot ce pot ca să-mi împlinesc aceste mici bucurii, așa că atunci când am aflat despre întâlnirea bloggerițelor din Bacău, m-am înscris imediat.

May Women Bloggers Meeting, despre care puteți afla în online dacă urmăriți hashtag-ul #bloggeritebacau, a fost cea de-a doua întâlnire a femeilor din blogosfera băcăuană, care a avut loc într-un spațiu cochet, de poveste: Mignon Caffe. La prima, din păcate, nu am putut ajunge. Atunci au fost 6 bloggerițe, iar acum am fost 15, ceea ce mă face să cred că la următoarea vom fi 20. 🙂

Aș vrea să împărtășesc cu voi câteva impresii personale despre această întâlnire, ce a însemnat ea pentru mine și cum am perceput-o eu. Încurajez astfel de acțiuni, chiar și eu am încercat să adun bloggerii oneșteni într-o întâlnire în luna martie, așa că știu efortul organizatoric pe care îl presupune o astfel de întâlnire.

DSC_0200Mi-a făcut o deosebită plăcere să cunosc atâtea femei interesante care abordează domenii diferite pe blogurile lor și, dacă stau să mă gândesc bine, este prima dată când particip la o întâlnire doar cu femei. De multe ori suntem atât de acaparați de cotidian și de task-urile zilnice, încât uităm să ne acordăm câteva ore pentru micile noastre pasiuni. La #bloggeritebacau am avut ocazia să întâlnesc femei cu job, cu familie și care au, totuși, timp pentru pasiunea lor, iar asta a fost ca o lecție pentru mine (să nu mă afund prea mult în job și0 să mai aloc timp și pentru pasiuni). La început am fost puțin reticentă și mi-am propus să nu vorbesc prea mult (așa cum fac de obicei) pentru că eram curioasă să aflu mai multe despre fiecare în parte. Am descoperit femei puternice, femei frumoase, femei cu personalitate și pentru faptul că am avut un dress code, deoarece ne-am întâlnit fix de Ziua Europei, am descoperit creativitatea și curajul acestor femei și modul în care și-au apropriat caracteristicile vestimentare specifice unei țări stilului lor. În cadrul întâlnirii am abordat și subiecte legate de blogging, dar multe legate de persoana fiecăreia dintre noi, pentru că am dorit să ne cunoaștem mai bine și astfel să punem bazele unei relații, care să fie motorul altor acțiuni frumoase. M-am simțit bine, am simțit că nu sunt singura cu un program agitat, că nu sunt singura cu o astfel de pasiune.Am simțit că împreună putem face o echipă și putem dezvolta proiecte frumoase și benefice atât pentru noi, pentru comunitatea noastră și pentru blogosfera românească.

Mă gândeam să vă scriu despre fiecare bloggeriță în parte, dar cred că mai bine vă invit pe fiecare dintre voi să le cunoașteți. Sunt persoane minunate cu proiecte frumoase din orașe diferite: Adina Ciobanu (Bacău), Alina Vrinceanu (Bacău), Elena Corina Tudorache (Bacău), Elena Chira(Bacău), Andreea Huțu (Bacău), Sonia Otilia Benchea (Bacău), Bianca Ionescu (Onești), Oana Spulber (Bacău), Ruxandra David (Bacău), Daniela Chirilă (Comănești), Andreea Ioviță (Bacău), Roxana Neculcea (Bacău), Claudia Vasilache (Buhuși)  și Anca Balaban de la Moinești.DSC_0248

Vreau să le mulțumesc, în special celor 3 bloggerițe care s-au ocupat deorganizare și care ne-au făcut să ne simțim atât de bine: Adina, Anca și Alina!

De asemenea vreau să le aduc pe această cale mulțumiri sponsorilor care ne-au fost alături, care au susținut această întâlnire, care cred în noi și care ne apreciază blogurile: Sleek Makeup România, Makeup Shop RomâniaFarmec, Flormar, Okian, Gamarde România, Gloves In A Bottle România, Mignon CaffeSimpleNet.roElmiplant, Dove, B.U. România, STR8myway România, Irina Mitrofan, Independent Usborne OrganiserFamous Luxury Perfumes, triodeluxe.ro, Solaris – Belșug din natură & Green Sugar.

IMG_7308

Mai multe fotografii de la eveniment puteți vedea aici:

#bloggeritebacau – May Women Bloggers Meeting

Posted by Monichis on Monday, May 11, 2015

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.